Loading...

Teknisk Förvaltning

Få full koll på den tekniska förvaltningen i ett system. Sköt allt från garantiärenden och inrapportering av myndighetskrav till besiktningar, avhjälpande av felanmälningar eller ronderingar. Låt fastighetsskötare avhjälpa ärenden i en lätthanterlig mobilapp.

Teknisk Förvaltning hanterar

report_problem
Felanmälan

Ta emot och avhjälp inkomna felanmälningar. Låt systemet skicka uppdateringar till hyresgästen under hela processen och slipp handpåläggning vid återkoppling.

rule
Besiktning

Skapa och planera in och genomför besiktningar i systemet helt digitalt. Få ut ett besiktningsprotokoll och skapa eventuella felanmälningar vid avvikelser.

event_available
Rondering

Sätt upp ronderingsscheman och låt fastighetsskötare och förvaltare enkelt genomföra och registrera ronderingar i en smidig mobilapp.

pending_actions
Myndighetskrav

Sätt upp intervall för olika myndighetskrav och låt systemet hålla koll på när ett myndighetskrav ska vara registrerat och inrapporterat för era olika byggnader och fastigheter.

smartphone
Utförande­portal

Låt fastighetsskötare och förvaltare enkelt ta emot, registrera och avhjälpa ärenden i en användarvänlig och lätthanterlig mobilapp med direktkoppling till fastighetssystemet.

format_list_bulleted
Artikel­register

Skapa ett artikelregister med standardkostnader för olika tjänster och ärendetyper. Låt utförare välja standardartiklar vid genomförande av ärenden och registrering av kostnader.

compare_arrows
Matchning leverantörs­fakturor

Hämta in leverantörsfakturor direkt till den Tekniska förvaltningsmodulen genom en koppling mot ekonomisystemet för att matcha rätt ärende mot rätt faktura.

receipt
Fakturerings­underlag

Modulen Teknisk förvaltning är direktkopplad mot modulen Hyra vilket betyder att ni enkelt kan ange en kostnad kopplad till ett ärende och därefter använda underlaget till en faktura.

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.