Loading...

Om Pigello

Vision

Pigello AB grundades 2019 med syftet att tillhandahålla ett öppet och skalbart fastighetssystem och på så sätt vända marknadens stora missnöje av dagens leverantörer. Både fastighetsbolag, förvaltningsbolag och mjukvaruleverantörer uttrycker stora svårigheter med att integrera och låta fastighetsbolag själva styra över sitt dataflöde. Vår vision är att låta fastighetsbolag själva bestämma över sin data och välja vilka systemleverantörer som ska användas för olika processer.

Teamet besitter en bred kompetens inom fastighetsförvaltning, digitalisering och mjukvaruutveckling och prioriterar alltid kundens önskemål i första hand.

Bolagets ledning

Filip Schröder

COO - Sales

+46 70-972 29 47 filip@pigello.se LinkedIn
Fredrik Bergman

Chariman of the Board

LinkedIn
Linus Björk

Board member

LinkedIn

Pigello backas av

KTH logo

KTH Innovation är en förinkubator med syfte att hjälpa KTH-studenter och forskare att skapa nya innovativa bolag med fokus på tech. Organisationen drivs av den Kungliga Teknisk Högskolan.

Besök hemsidan arrow_forward
Sting logo

Sting är en icke-vinstdrivande organisation vars syfte är att främja innovation och hjälpa bolag att växa i olika branscher. Organisationen ägs av både privata och publika aktörer.

Besök hemsidan arrow_forward
PropTech Farm logo

PropTech Farm är ett svenskt investmentbolag grundat med visionen av att investera i proptech-bolag för att främja digitaliseringen i fastighetsbranschen på en global nivå.

Besök hemsidan arrow_forward

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig snarast!