Loading...

Om Pigello

Vision

Pigello AB grundades 2019 med syftet att tillhandahålla ett öppet och skalbart fastighetssystem och på så sätt vända marknadens stora missnöje av dagens leverantörer. Både fastighetsbolag, förvaltningsbolag och mjukvaruleverantörer uttrycker stora svårigheter med att integrera och låta fastighetsbolag själva styra över sitt dataflöde. Vår vision är att låta fastighetsbolag själva bestämma över sin data och välja vilka systemleverantörer som ska användas för olika processer.

Teamet besitter en bred kompetens inom fastighetsförvaltning, digitalisering och mjukvaruutveckling och prioriterar alltid kundens önskemål i första hand.

Bolagets ledning

Filip Schröder

COO – Sales

+46 70-972 29 47 filip@pigello.se LinkedIn
Fredrik Bergman

Chairman of the Board

LinkedIn
Linus Björk

Board member

LinkedIn

Pigello backas av

Segulah logo

Aktiebolaget Segulah är ett svenskt investmentbolag som sedan 1994 framgångsrikt utvecklat mindre bolag i olika branscher, tillsammans med skickliga entreprenörer och industriell expertis.

Besök hemsidan arrow_forward
Sting logo

Sting är en icke-vinstdrivande organisation vars syfte är att främja innovation och hjälpa bolag att växa i olika branscher. Organisationen ägs av både privata och publika aktörer.

Besök hemsidan arrow_forward
PropTech Farm logo

PropTech Farm är ett svenskt investmentbolag grundat med visionen av att investera i proptech-bolag för att främja digitaliseringen i fastighetsbranschen på en global nivå.

Besök hemsidan arrow_forward
SF Ventures logo

SF Ventures är Nordens ledande proptechinvesterare med fokus på företag i tidiga skeden. De kombinerar expertis inom fastighet och affärsutveckling med ett brett nätverk av partners.

Besök hemsidan arrow_forward
Green Proptech logo

Green Proptech är ett investmentbolag med fokus på hållbarhet och digitalisering inom fastighetsbranschen. Green Proptech är en del av Green Group med fokus på bolag som driver den digitala utvecklingen inom fastighetsbranschen.

Besök hemsidan arrow_forward

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.