Loading...

Översikt

Pigello är ett modulärt fastighetssystem med fokus på att tillhandahålla en användarvänlig, automatisk och processinriktad plattform. Systemet är anpassat för att passa olika individer i organisationen, både på och utanför kontoret.

Pigello Avtal

Samla alla avtal och dokument i ett smidigt, säkert och 100 procent molnbaserat dokumentarkiv. Signera nya avtal eller säg upp befintliga vart du än befinner dig.

Läs mer om Pigello Avtal arrow_forward
Pigello Avtal
Pigello Hyra

Pigello Hyra

Upptäck alla fördelar med ett system som automatiserar både hyresavisering, kravhantering och bokföringsexport. Slipp onödig handpåläggning!

Läs mer om Pigello Hyra arrow_forward

Pigello Teknisk förvaltning

Få full koll på den tekniska förvaltningen i ett system. Sköt allt från planerat underhåll och inrapportering av myndighetskrav till besiktningar, avhjälpande av felanmälningar eller ronderingar.

Läs mer om Pigello Teknisk förvaltning arrow_forward
Pigello Teknisk förvaltning
Pigello Parkering

Pigello Parkering

Sköt all hantering av fordonsplatser, parkeringsavtal och uthyrning i ett lätthanterligt system. Spara tid genom att effektivisera uthyrningen av parkeringsplatser för både er och era hyresgäster.

Läs mer om Pigello Parkering arrow_forward

Pigello Insight

Få en djup inblick i organisationens olika delar genom snygga och insiktsfulla rapporter. Exportera alla rapporter till Excel, PDF eller PowerPoint.

Läs mer om Pigello Insight arrow_forward
Pigello Insight
Pigello Marknad

Pigello Marknad

Effektivisera uthyrningsprocessen för både bostäder och lokaler. Med hjälp av integrationer mot marknadens främsta aktörer, sparar ni tid samtidigt som vakanserna sjunker.

Läs mer om Pigello Marknad arrow_forward

Pigello BRF

Hantera förvaltningen av bostadsrättsföreningar, medlemmar och avgifter i kombination med vanliga hyresfastigheter via en smidig tilläggsmodul.

Läs mer om Pigello BRF arrow_forward
Pigello BRF
Mina sidor

Mina sidor

Spara tid och öka kundvärdet genom att låta hyresgäster få tillgång till Mina sidor. Nu kan hyresgästerna hantera sina avtal, betala hyran och göra serviceanmälan direkt i mobilen.

Läs mer om Mina sidor arrow_forward

Pigello API

Upptäck fördelar med öppet API. Pigello tillhandahåller ett API för att låta kunden styra, hantera och äga sin egen data. Glöm inlåsning i komplexa kodstrukturer. Nu kan du styra!

Läs mer om Pigello API arrow_forward
Pigello API

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig snarast!