Loading...

Pigello Insight

Få en djup inblick i organisationens olika delar genom snygga och insiktsfulla rapporter. Exportera alla rapporter till Excel, PDF eller PowerPoint.

Pigello Insight hanterar

Fördelar med Pigello Insight

Låt systemet producera rapporter

Med Pigello Insight kan du låta systemet sköta allt rapportunderlag som du kan använda för att få en bra översikt, tydlig insyn eller som ett material inför ett möte. Slipp manuell dataexport för att sedan skapa snygga grafer, det sköter systemet.

Rapporter utformade för olika behörigheter

Nu kan du på ett enkelt sätt låta personalen få rapporter begränsade till sina respektive ansvarsområden. Systemet tillåter behörighetsstyrda rapporter för att användare med olika behörigheter ska få tillgång till sina respektive intressepunkter.

Exportera statistik och snygga rapporter

Nu kan du upptäcka effektiviteten med att exportera statistik och snygga rapporter direkt från fastighetssystemet till exempelvis PowerPoint. Med Pigello Insight finns det obegränsad möjlighet till dataexport till både Excel, PDF och PowerPoint.

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig snarast!