Loading...

Pigello Teknisk förvaltning

Få full koll på den tekniska förvaltningen i ett system. Sköt allt från planerat underhåll och inrapportering av myndighetskrav till besiktningar, avhjälpande av felanmälningar eller ronderingar.

Pigello Teknisk förvaltning hanterar

Fördelar med Pigello Teknisk förvaltning

Lätthanterligt gränssnitt

För att kunna effektivisera digitala arbetsflöden, krävs att man arbetar med ett lättförståeligt gränssnitt. I Pigello Teknisk förvaltning har vi fokuserat på att ta fram ett gränssnitt som passar alla individer oavsett teknisk erfarenhet.

Helt webbaserad ärendehantering

Upptäck fördelarna med att få in, kunna skapa, skicka ut och genomföra alla ärenden i webben. Genom en fullt webbaserad miljö kan du enkelt skicka ut, utföra eller avrapportera ärenden vart du än befinner dig.

Mobilitet och flexibilitet

Idag sker stora delar av vår kommunikation och konsumtion av informationsflöde i mobiltelefonen. Nu kan du även sköta allt administrativt arbete kopplat till den tekniska förvaltningen i mobilen. Upptäck friheten med ett flexibelt gränssnitt.

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig snarast!