Loading...
Article image

Pigello välkomnar Adam som Technical Implementation Manager

Pigello välkomnar Adam som Technical Implementation Manager. Adam ansvarar för den tekniska implementationen av nya kunder i Pigello. Skulle Adam beskriva sig själv med tre ord skulle det vara avslappnad, nöjd och dagdrömmare. Läs mer och lär känna Adam nedan.

Välkomen till Pigello Adam! Vad är din roll på Pigello?

- På Pigello arbetar jag som Technical Implementation Manager, vilket innebär att jag hjälper till att onboarda kunder och deras data in i Pigello. Jag jobbar hela tiden mot att de ska få bästa möjliga onboarding.

Vad ser du mest framemot med din nya roll på Pigello?

- Jag ser framemot att lära känna det härliga teamet bättre och att kunna ta ansvar och hitta min plats på bolaget. Det är alltid kul att vara med och bygga något som man också kan känna att man blir en del av.

Varför valde du Pigello?

- Jag fick ett bra intryck från start, delvis från rekryteringen men också från vår CTO och utvecklingsteam. Det märktes direkt att alla är engagerade och drivna och intresserade av att lösa riktiga problem för riktiga människor.

Vad motiverar dig i ditt arbete?

- Jag är väldigt inriktad på att förstå problemen, jag vill gärna se och förstå hur allt hänger ihop, och sedan se om det finns något sätt man kan skapa mervärde med den förståelsen man skaffat och på så sätt skapa en bättre produkt.

Berätta något om dig själv som inte så många vet om dig?

- Något inte så många vet är att jag har spelat piano i 10 år!

5 snabba med Adam:

Utgång eller Hemmakväll?

Hemmakväll

Om du skulle haft en superkraft, vad skulle det vara?

- Att kunna flyga!

Film eller serie?

- Serie

Om du var ett djur, vilket skulle du vara?

- Papegoja

Favoritfärg?

- Grön

Pigello - Team
2022-05-05

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.