Loading...
Article image

Pigello välkomnar Ebba som Customer Success Manager

Pigello välkomnar Ebba till teamet! Ebba kommer som Customer Success Manager att ha kundkontakt och hela tiden bidra till våra kunders effektivisering av förvaltningen med fastighetssystemet som verktyg.

Välkommen till Pigello Ebba! Vad är roligast med rollen som Customer Success Manager?

- Kundkontakten! Jag ser framemot att se oss växa tillsammans med våra kunder. Det är också väldigt kul att få vara med och utveckla produkten framåt samt vara en del av utvecklingen av Pigello som organisation.

Varför föll ditt val på Pigello?

- Det var först och främst systemet som fångade mitt intresse. Det är helt rätt i tiden och något som verkligen behövs på den svenska fastighetsmarknaden. Bolaget i sig fångade också mitt intresse, det är ett ungt och drivet gäng som hela tiden vill framåt och strävar efter att utvecklas, vilket kändes som något som passar mig perfekt.

Vad har du gjort tidigare?

- Jag har tidigare arbetat med ekonomisk förvaltning och framför allt hyresadministration på ett större förvaltningsbolag. Jag har även arbetat med rekrytering men kände att jag ville tillbaka till fastighetsbranschen.

Berätta något om dig själv som ingen annan vet om dig?

- Något som kanske är lite oväntat är att jag har spelat ishockey nästan hela mitt liv!

Vad motiverar dig i ditt arbete?

- Främst att få jobba med en produkt som jag verkligen tror på. Det är även motiverande att se utveckling både för mig, Pigello och våra kunder. Det är också givande att ständigt söka förbättringar tillsammans och komma med nya idéer.

5 snabba med Ebba:

Drömresmål?

- Vandra i schweiziska alperna

Favortårstid?

- Tidig höst!

Om du haft en superkraft, vilken skulle det vara?

- Flyga!

Kaffe eller Te?

- Kaffe, allra helst cappuccino

Favoritbyggnad?

- The Shard

Pigello - Team
2022-07-12

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.