Loading...
Article image

Pigello välkomnar Gustaf som Backend Developer

Pigello välkomnar Gustaf som stärker upp utvecklingsteamet med sina backend kunskaper. Gustaf har tidigare studerat och jobbat i USA inom både fastigheter och utveckling. Nu är han tillbaka i Sverige och Pigello välkomnar han varmt till gänget!

Välkommen till Pigello! Vad är din roll?

- Jag är backend utvecklare, vilket betyder att jag är ansvarig för logiken i hur hela systemet fungerar och hur allting hänger ihop ”bakom kulisserna”. Det är både arbete med att implementera nya funktioner samt underhåll och uppdatering av befintliga.

Vad ser du mest framemot?

- Det är oerhört kul att ha kommit in så pass tidigt i företaget. Det är också motiverande med en produkt som uppfyller en funktion, och löser ett viktigt problem på den svenska fastighetsmarknaden. Det finns stor potential och mycket vi kan växa på, vilket är superkul! Det är roligt och givande att vara med och bidra till den tekniska fastighetsrevolutionen som utvecklare.

Vad gör du på fritiden?

- Jag älskar att resa! Det är till resor både tid och pengar går. Sedan juli förra året har jag hunnit besöka 10 olika länder på 4 olika kontinenter.

Du har tidigare både pluggat och jobbat i USA. Vilka erfarenheter från din tid i USA tar du med dig till arbetet på Pigello?

- Det finns massvis med erfarenheter som kan tas med från min tid i USA då jag både har en examen i internationell fastighetsförmedling, samt jobbat både som kommersiell fastighetsmäklare och med utveckling. En hel del av tidigare arbete har varit med automatisering, som jag också fick ta mig an som ett av mina första projekt på Pigello. Projektet syftar till att automatisera och låta användarna själva välja vad och när de ska automatisera. Funktion sparar förvaltarna massor med tid!

5 snabba med Gustaf:

Favoritfärg?

- Lila

Om du var ett djur vilket skulle det vara?

- Fiskmås, för de reser mycket och käkar fisk

Vilken superkraft skulle du ha om du kunde välja?

- Shapeshifter, skulle vara häftigt att kunna byta form och byta mellan människa och djur!

Favoritresmål?

- Favoritresmål som jag besökt måste nog vara Colombia, och drömresemål Nairobi!

Favorit byggnad?

- Brickell Flatiron

Pigello - Team
2022-06-13

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.