Loading...
Article image

Pigello välkomnar Therese som Customer Support Manager

Pigello stärker upp kundsupporten och välkomnar nu Therese som Customer Support Manager.

Välkommen till Pigello Therese! Kul att ha dig med oss. Berätta, vad har du för bakgrund och vad är din roll på Pigello?
- Tack, det är verkligen kul att äntligen ha kommit i gång! Jag pluggar just nu andra året på programmet Fastighet & Finans på KTH och på Pigello jobbar jag som Customer Support Manager, vilket betyder att jag är behjälplig till alla våra kunder via vår supportchatt samt ser till att utbildningsmaterial och guider är uppdaterade.

Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord?
- Nyfiken, glad och snäll

Vad får dig att känna dig motiverad och inspirerad i ditt arbete?
- Jag drivs mycket av min omgivning. Ser jag att andra kan lyckas, så kan jag med. Utöver det drivs jag av mina egna prestationer, om jag har lyckats med något svårt blir det ännu mer motiverande att lyckas med ännu svårare, vilket gör att jag hela tiden utvecklas.

Vad ville du bli när du växte upp?
- Uppfinnare

Varför föll valet på Pigello?
- Pigello är ett spännande proptech-bolag på en skarp tillväxtresa, vilket var delvis det som fångade mitt intresse. Sedan så är det inom det jag pluggar och är intresserad av, vilket är extra kul.

Hur var det att komma in på Pigello som arbetsplats och vad ser du mest fram emot?
- Det är ett superhärligt gäng man blir en del av, alla har varit väldigt tillmötesgående från dag ett. På bara de veckor jag har varit här har jag lärt väldigt mycket. Det har varit spännande att få en bättre förståelse för alla delar av företaget och hur allting hänger ihop. Nu ser jag fram emot att se företagets utveckling och vara en del av vägen framåt där jag är säker på att jag både kommer lära mig nya kunskaper och erfarenheter samt kommer kunna bidra.

Till sist – Vad är ditt råd till personer som funderar att söka sig till Pigello?
- SÖK!

5 snabba med Therese:

Om du var en fiktiv karaktär, vem skulle du vara?
- Will Hunting

Favoritfrukost?
- Avokadomacka

Film eller serie?
- Serie, favoriten är Friends

Favorithögtid?
- Midsommar

Drömresmål?
- Indonesien

Pigello - Team
2022-11-09

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.