Loading...
Article image

Välkommen Frida!

Nu har du varit hos oss i några veckor, hur känns det?

- Superbra! Jag trivs jättebra och älskar att ingen dag är den andra lik vilket verkligen får kreativiteten att flöda. Jag lär mig nya saker varje dag och får möjlighet att hela tiden utvecklas i det dagliga arbetet.

Vad ser du mest fram emot?

- Det är oerhört kul att få vara med på resan och se Pigello växa. Det finns massor att se fram emot, både långsiktigt men också nu i höst. B.la. kommer vi att ställa ut på Fastighetsmässan i Kista i november, det ska bli superkul att se vision bli till verklighet.

Vad har du gjort tidigare?

- Just nu plugger jag en Master i Marknadsföring på Stockholms universtiet parallelt. Tidigare har jag jobbat med ekonomisk förvaltning för främst bostadsrättföreningar.

Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord?

- Driven, rastlös & positiv!5 snabba frågor med Frida:

Kaffe eller te?

- Te! Har fortfarande inte lärt mig dricka kaffe...

Sommar eller vinter?

- Jag gillar variationen av att ha både, men måste jag välja - sommar!

Utekväll eller hemmakväll?

- Utekväll!

Facebook eller LinkedIn?

- LinkedIn, älskar att jag lär mig något nytt spännande varje gång jag går in, det finns så oerhört mycket kunskap och visdom på LinkedIn.

Bild eller video?

- Jag har alltid älskat bild, och jobbar mycket med det. Men jag skulle nog säga video om jag måste välja, alltid roligt med något rörligt som händer, och kombinationen av klipp, musik, och information är svårslagen.

Pigello - Team
2021-09-28

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.